Werkwijze puppymakelaar

Hoe werkt het?

Een snel proces om uw nest door te verkopen

Als puppymakelaar hanteren wij een transparante, snelle en eenvoudige werkwijze om je puppy's aan de man te brengen, met de correcte licenties en vergunningen. Op die manier trachten we de kleinere hondenfokkers te ontzorgen zodat zij zich meer kunnen focussen in hun passie voor honden!

Enkele reviews die we ontvingen!

 • Wij waren verbaasd! Het kan toch op een goede manier: mooie schone hokken, mooie schone honden, … Wij waren als gezin verbaasd over hoe je alles zo goed kan organiseren en schoon houden met zoveel honden. Hondjes allemaal vrolijk en kwispelend ik rook ook totaal geen hondengeur … Topverzorgd daar en wij beleven veel plezier aan onze pup. De prijzen zijn ze zeker waard! Toch nog een kennel die aan de dieren en de nieuwe baasjes denkt, om ze plezier aan elkaar te laten beleven en die niet alleen aan geld denkt. Super hoor! Bedankt! Mijn allergrootste complimenten! De baasjes van onze lieve Cooper, de meerkleurige mopshond.

  Elles Riphagen
  Nederland
 • Ik heb hier een pup vandaan gehaald. Normaal ben ik tegen fokkers met veel meer rassen maar toen ik daar aankwam, viel mijn bek open! Mooie, schone hokken, hondjes die allemaal heel vrolijk naar je toe lopen, vriendelijke meneer die ons hielp, … We mochten alle tijd nemen om in een soort van speeltuitje even met de pup te spelen. De vachten van de hondjes glommen en waren schoon. We kregen goed uitleg over alles toen we besloten de pup te nemen. Er was ook geen verkoopsdruk of gepush … Allemaal in heel ontspannen sfeer. Ook een zak puppybrokjes gekregen, paspoort met uitleg over de entingen… Volgende dag toch met pup naar eigen dierenarts geweest voor check-up en mijn eigen dierenarts controleerde oren, ogen, neus, hartslag en vlooien. Ook geen vlo te bekennen. Dat wist ik wel want alles zag er te schoon uit daar.

  Ik raad deze kennel wel aan. Ik weet zeker als u hier een pup vandaan heeft, u er plezier van zal hebben er zijn natuurlijk uitzonderingen want het zijn en blijven levende wezens die altijd iets kunnen hebben wat een dierenarts aan de buitenkant niet kan zien…

  Familie Riphagen-Deventer Nederland

  Roos Riphagen
  Nederland
 • We gingen een kijkje nemen tijdens de open bedrijvendag… We waren namelijk op zoek naar een puppy. De ontvangst was zeer vriendelijk, de kennel zelf heel proper en het rook er lekker. De hondjes waren niet gestresseerd en alles was heel aantrekkelijk (in tegenstelling tot enkele andere plaatsen waar we eerder waren geweest!). We zijn met een kruising Jack Chi thuisgekomen. Inmiddels is hij 3,5 maanden en hij schenkt ons veel plezier. We zijn optimistisch omdat onze andere hond, een dwerg-pincher, 10 jaar geleden ook van bij dezelfde eigenaar kwam (toen zat hij nog op een andere locatie). En we hebben geen slechte ervaringen met onze dwerg-pincher… We zouden er zeker nog terug gaan!

  Livie Briggs
 • We hebben drie weken geleden onze pup gaan halen. Een Kaukasische herder. In maart zijn we hem al gaan kiezen. De eigenaars en de medewerkers waren allemaal even vriendelijk en telkens we belden voor informatie of om foto’s door te sturen, werd dat ook gedaan. Ze staan ons nu ook nog met raad en daad bij. We hebben een pracht en een schat van een pup. Bedankt voor onze Darco. Peter en Bianca

  Bianca De Backer
 • Wij hebben eind november een collie bij jullie gekocht. Na betaling wel effe bedenkingen omdat hij uit Slovenië bleek te komen. Bij zijn laatste “puppy – inenting” ineens voor een volledige check-up gegaan bij onze dierenarts en er werden geen problemen vastgesteld. Ook voor een vraag nadien kreeg ik van jullie de nodige uitleg. Ondertussen is Rex een reeds redelijk zindelijke en actieve pup, zoals het hoort.

  Eddy Neelen
Schattige puppy

Details over het process

Een samenwerking met de puppymakelaar verloopt heel transparant en eenvoudig. Heb je puppy’s in de aanbieding? Dan contacteer je ons en maken wij een eerlijke prijs op afhankelijk van de conditie en het ras van je pups, geheel conform de marktprijzen van dat moment. Op basis van het soort samenwerking waarnaar je op zoek bent, zullen wij je een oplossing op maat voorstellen voor het aanbieden van je puppy’s. Wij nemen de verkoop van je hondjes graag op ons, of dit nu eenmalig is of op regelmatige basis. Voor de afgesproken prijs nemen wij dan je pupjes van je over, waarna we alle nodige verzorging voorzien en ze met liefde omringen tot ze bij een nieuw baasje terechtkomen. Op die manier nemen we heel veel praktische en financiële kopzorgen weg bij kleine en grotere kwekers.

Puppy aanmelden

Je kunt op een eenvoudige manier je puppy’s aanmelden via onze website in twee stappen. Je neemt via het formulier contact op met ons en wij reageren binnen de 24 uur om te bespreken op welke manier we best kunnen samenwerken.

Wij bieden u een marktconforme prijs

Met de puppymakelaar ben je altijd verzekerd van een eerlijke, marktconforme prijs. Zo hoef je geen uren te spenderen op sociale media of online verkoopplatformen en verspil je geen talloze e-mails en telefoontjes aan onderhandelen over prijzen. Die tijdswinst alleen al is voor de meeste kwekers echt de moeite waard.

Wij zorgen voor alles en betalen contant

Wij betalen een eerlijke, transparant berekende prijs voor je puppy’s en betalen die contant. Vanaf dat moment ontfermen wij je over je puppy’s en handelen te verkoop af van A tot Z, tot en met de levering. Zo kun jij je energie richten op je gezin of je andere hondjes.

Werkwijze hondenverkoop

Waarom werken met de puppymakelaar?

Bij het kweken van honden komt heel wat meer kijken dan men denkt. Je moet ze chippen, vaccineren, ontwormen, registreren, … Bovendien moet je ze ook nog correct aan de man brengen. Voor het verkopen van pups en het adverteren daarvan heb je een licentie nodig en moet je aan alle Europese en Belgische richtlijnen voldoen volgens de wet inzake dierenwelzijn. Door met een puppymakelaar in zee te gaan, hoef je minder wakker te liggen van dergelijke procedures en kun je de volledige afhandeling van de verkoop en de marketing uit handen geven. Bovendien ben je verzekerd dat je een correcte, marktconforme prijs krijgt voor je pups. Zo kun je meer energie steken in de puppy’s zelf.

Ben je geïnteresseerd?

Ben je zelf een hondenfokker en heb je (regelmatig) één of meerdere nestjes met puppy’s? Wij bekijken graag eens vrijblijvend of een samenwerking mogelijk is.

Pup aanbieden Contacteer ons

Wat is de meerwaarde van een puppymakelaar?

Door een puppymakelaar in te schakelen, moet je minder tijd, energie en geld investeren in het verkopen en adverteren van je puppy’s. Je bent niet alleen helemaal in orde qua wetgeving, omdat we als makelaar over de nodige licenties beschikken en volledig voldoen aan de richtlijnen van de Europese en Belgische wetgeving. Je moet ook geen tijd verspillen aan heen-en-weer mailen met potentiële kopers, onderhandelen over prijzen en publiceren/adverteren op verkoopsites en sociale media. Dit laatste is bovendien aan heel strenge wetten onderworpen waardoor dit voor de meeste (kleine) fokkers zelfs geen optie is. Je bent volledig zeker dat je een correcte prijs krijgt voor je pups en dat ze in goede handen zijn!

Is een langetermijnsamenwerking mogelijk?

Zeker! Het is absoluut mogelijk om vaker puppy’s te verkopen via de puppymakelaar. We voorzien voor elke klant service op maat, afhankelijk van de specifieke wensen. Heb je regelmatig nieuwe nestjes pups die je via ons graag wil aanbieden? Neem dan zeker contact op voor een overeenkomst.

Voor welke rassen kan ik terecht bij de puppymakelaar?

Je kunt bij ons terecht met puppy’s van alle rassen: klein of groot. Uiteraard wordt onder andere wel nagekeken of ze in goede gezondheid zijn.

Kan ik terecht bij de puppymakelaar om een puppy te kopen?

Als je interesse hebt om een puppy te kopen, verwijzen we graag door naar de website Felicanis.