voordelen puppymakelaar

Werk met een puppy­makelaar

Wij maken je zaken gemakkelijker

Als je in zee gaat met een erkende puppymakelaar, hoef je niet (langer) wakker te liggen van de praktische zaken omtrent de marketing en het verkopen, maar kun je je volledig richten op je passie zelf. Wij zorgen voor een perfecte en langdurige match tussen puppy en baasje.
Voordelen hondenmakelaar

Werk met een puppymakelaar

Wij maken puppyhandel gemakkelijker

Kweek je thuis zelf puppy’s? Lig je al wakker van de administratieve rompslomp die daarbij komt kijken, zoals het regelen van licenties en registraties? Ben je bang dat bijkomstige investeringen een domper op je passie zullen zetten? Laat ons je leven dan gemakkelijker maken! Wij zorgen voor een goede match tussen puppy en baasje.

Voordelen puppy's

Probleemloze hondenverkoop

Chippen, vaccineren, ontwormen, registreren, … Bij de verkoop van puppy’s komt heel wat kijken. Wij baten zelf een erkende kennel uit en zetten onze ervaring als hondenfokkers graag in om thuiskwekers te ontzorgen in het volledige verkoopproces. Wij voldoen aan alle richtlijnen van zowel de Europese als Belgische wetgeving inzake dierenwelzijn om dat te doen. Zo kun jij je volledig focussen op het kweken zelf en heb je meer tijd om je beestjes met liefde te omringen.

Eerlijke marktprijzen

De prijzen per hondenras durven best wel eens wat verschillen in België. Dit maakt het zowel voor fokkers als toekomstige hondeneigenaars moeilijk om een doordachte keuze te maken. Onze prijszetting is altijd volledig conform de gangbare marktprijzen, afhankelijk van het ras en de specifieke kenmerken van je puppy. We communiceren altijd open en eerlijk over de financiële kant van de zaak zodat je exact weet wat je inkomsten zullen zijn.

Service op maat

Kweek je regelmatig of slechts sporadisch puppy’s? Heb je één of meerdere nestjes? Beperk je je tot één of een aantal rassen? Wij bieden je service op maat. Dat wil zeggen dat we in gesprek gaan en dat we samen met jou gaan bekijken welke samenwerking jou het meeste voordeel oplevert. Bij ons vind je alle kennis, ervaring en vergunningen én een professioneel platform om je puppy’s ethisch en legaal aan de man te brengen. Zo kun jij je aandacht volledig richten op het kweken zelf en hoef je van al de rest niet (langer) wakker te liggen.

Enkele reviews die we ontvingen!

 • Wij waren verbaasd! Het kan toch op een goede manier: mooie schone hokken, mooie schone honden, … Wij waren als gezin verbaasd over hoe je alles zo goed kan organiseren en schoon houden met zoveel honden. Hondjes allemaal vrolijk en kwispelend ik rook ook totaal geen hondengeur … Topverzorgd daar en wij beleven veel plezier aan onze pup. De prijzen zijn ze zeker waard! Toch nog een kennel die aan de dieren en de nieuwe baasjes denkt, om ze plezier aan elkaar te laten beleven en die niet alleen aan geld denkt. Super hoor! Bedankt! Mijn allergrootste complimenten! De baasjes van onze lieve Cooper, de meerkleurige mopshond.

  Elles Riphagen
  Nederland
 • Ik heb hier een pup vandaan gehaald. Normaal ben ik tegen fokkers met veel meer rassen maar toen ik daar aankwam, viel mijn bek open! Mooie, schone hokken, hondjes die allemaal heel vrolijk naar je toe lopen, vriendelijke meneer die ons hielp, … We mochten alle tijd nemen om in een soort van speeltuitje even met de pup te spelen. De vachten van de hondjes glommen en waren schoon. We kregen goed uitleg over alles toen we besloten de pup te nemen. Er was ook geen verkoopsdruk of gepush … Allemaal in heel ontspannen sfeer. Ook een zak puppybrokjes gekregen, paspoort met uitleg over de entingen… Volgende dag toch met pup naar eigen dierenarts geweest voor check-up en mijn eigen dierenarts controleerde oren, ogen, neus, hartslag en vlooien. Ook geen vlo te bekennen. Dat wist ik wel want alles zag er te schoon uit daar.

  Ik raad deze kennel wel aan. Ik weet zeker als u hier een pup vandaan heeft, u er plezier van zal hebben er zijn natuurlijk uitzonderingen want het zijn en blijven levende wezens die altijd iets kunnen hebben wat een dierenarts aan de buitenkant niet kan zien…

  Familie Riphagen-Deventer Nederland

  Roos Riphagen
  Nederland
 • We gingen een kijkje nemen tijdens de open bedrijvendag… We waren namelijk op zoek naar een puppy. De ontvangst was zeer vriendelijk, de kennel zelf heel proper en het rook er lekker. De hondjes waren niet gestresseerd en alles was heel aantrekkelijk (in tegenstelling tot enkele andere plaatsen waar we eerder waren geweest!). We zijn met een kruising Jack Chi thuisgekomen. Inmiddels is hij 3,5 maanden en hij schenkt ons veel plezier. We zijn optimistisch omdat onze andere hond, een dwerg-pincher, 10 jaar geleden ook van bij dezelfde eigenaar kwam (toen zat hij nog op een andere locatie). En we hebben geen slechte ervaringen met onze dwerg-pincher… We zouden er zeker nog terug gaan!

  Livie Briggs
 • We hebben drie weken geleden onze pup gaan halen. Een Kaukasische herder. In maart zijn we hem al gaan kiezen. De eigenaars en de medewerkers waren allemaal even vriendelijk en telkens we belden voor informatie of om foto’s door te sturen, werd dat ook gedaan. Ze staan ons nu ook nog met raad en daad bij. We hebben een pracht en een schat van een pup. Bedankt voor onze Darco. Peter en Bianca

  Bianca De Backer
 • Wij hebben eind november een collie bij jullie gekocht. Na betaling wel effe bedenkingen omdat hij uit Slovenië bleek te komen. Bij zijn laatste “puppy – inenting” ineens voor een volledige check-up gegaan bij onze dierenarts en er werden geen problemen vastgesteld. Ook voor een vraag nadien kreeg ik van jullie de nodige uitleg. Ondertussen is Rex een reeds redelijk zindelijke en actieve pup, zoals het hoort.

  Eddy Neelen

Ben je geïnteresseerd?

Wij bekijken graag samen met jou hoe we je kunnen helpen bij de verkoop van je puppy’s. Contacteer ons voor een voorstel op maat!

Pup aanbieden Contacteer ons

Wat is de meerwaarde van een puppymakelaar?

Door een puppymakelaar in te schakelen, moet je minder tijd, energie en geld investeren in het verkopen en adverteren van je puppy’s. Je bent niet alleen helemaal in orde qua wetgeving, omdat we als makelaar over de nodige licenties beschikken en volledig voldoen aan de richtlijnen van de Europese en Belgische wetgeving. Je moet ook geen tijd verspillen aan heen-en-weer mailen met potentiële kopers, onderhandelen over prijzen en publiceren/adverteren op verkoopsites en sociale media. Dit laatste is bovendien aan heel strenge wetten onderworpen waardoor dit voor de meeste (kleine) fokkers zelfs geen optie is. Je bent volledig zeker dat je een correcte prijs krijgt voor je pups en dat ze in goede handen zijn!

Is een langetermijnsamenwerking mogelijk?

Zeker! Het is absoluut mogelijk om vaker puppy’s te verkopen via de puppymakelaar. We voorzien voor elke klant service op maat, afhankelijk van de specifieke wensen. Heb je regelmatig nieuwe nestjes pups die je via ons graag wil aanbieden? Neem dan zeker contact op voor een overeenkomst.

Voor welke rassen kan ik terecht bij de puppymakelaar?

Je kunt bij ons terecht met puppy’s van alle rassen: klein of groot. Uiteraard wordt onder andere wel nagekeken of ze in goede gezondheid zijn.

Kan ik terecht bij de puppymakelaar om een puppy te kopen?

Als je interesse hebt om een puppy te kopen, verwijzen we graag door naar de website Felicanis.