Contacteer ons

We nemen binnen 24 uur contact met u op

Contactgegevens

Hoek 53, Tielen 2460 Kasterlee, Belgium BE0798639897 HK15107903

Wat is de meerwaarde van een puppymakelaar?

Door een puppymakelaar in te schakelen, moet je minder tijd, energie en geld investeren in het verkopen en adverteren van je puppy’s. Je bent niet alleen helemaal in orde qua wetgeving, omdat we als makelaar over de nodige licenties beschikken en volledig voldoen aan de richtlijnen van de Europese en Belgische wetgeving. Je moet ook geen tijd verspillen aan heen-en-weer mailen met potentiĆ«le kopers, onderhandelen over prijzen en publiceren/adverteren op verkoopsites en sociale media. Dit laatste is bovendien aan heel strenge wetten onderworpen waardoor dit voor de meeste (kleine) fokkers zelfs geen optie is. Je bent volledig zeker dat je een correcte prijs krijgt voor je pups en dat ze in goede handen zijn!

Is een langetermijnsamenwerking mogelijk?

Zeker! Het is absoluut mogelijk om vaker puppy’s te verkopen via de puppymakelaar. We voorzien voor elke klant service op maat, afhankelijk van de specifieke wensen. Heb je regelmatig nieuwe nestjes pups die je via ons graag wil aanbieden? Neem dan zeker contact op voor een overeenkomst.

Voor welke rassen kan ik terecht bij de puppymakelaar?

Je kunt bij ons terecht met puppy’s van alle rassen: klein of groot. Uiteraard wordt onder andere wel nagekeken of ze in goede gezondheid zijn.

Kan ik terecht bij de puppymakelaar om een puppy te kopen?

Als je interesse hebt om een puppy te kopen, verwijzen we graag door naar de website Felicanis.